Exotische NEONS….

Exotische NEONS….

Dat zijn de kleuren uit de zomer collectie van CND! Met geheel nieuwe tinten in het CND Shellac assortiment zoals geel en oranje mag je deze collectie niet missen. Maar liefst zes nieuwe kleuren worden er toegevoegd aan de vaste CND Shellac collectie; Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea en Tango Passion. Uiteraard zijn deze zes Paradise kleuren ook verkrijgbaar in Vinylux, hét weekly polish van CND.
Summer_lineup_rev

Paradijselijke LAKJES….

De laatste innovatie van CND is het weekly polish voor thuisgebruik; Vinylux! Vinylux is verkrijgbaar in ruim 30 overeenkomende kleuren met CND Shellac zodat klanten hun polish zelf kunnen bijwerken tot aan het volgende slaon bezoek. Ideaal tijdens de zomervakanties! Ook zeer geschikt om de teennagels in een matching kleur te lakken.
8184-ParadiseVINYLUXPopSide

 Power PARTNERS….

Nieuw in de collectie van CND is de limited edition Paradise kit met hierin zowel Brise Lite als CND Shellac. Deze twee producten zijn namelijk gemaakt voor elkaar en vormen dan ook een ijzersterk duo. De Brisa Lite Smoothing gel is zeer geschikt voor klanten die net dat beetje extra versteviging en egalisering nodig hebben. Tevens zorgt de Brisa Lite ervoor dat de CND Shellac nóg langer mooi blijft, tot wel drie weken!
Inhoud kit: Brisa Lite Base Coat, Brisa Lite Smoothing gel clear, CND Shellac Tango Passion en CND Shellac Top Coat.
21774 CND 11497

Tropische NAIL-ARTS…

Met deze limited editions Additives kit maak je de mooiste zomerse nail-arts! De mogelijkheden van de CND Additives zijn eindeloos. Meng ze bijvoorbeeld met gel of acryl of poets ze in de plaklaag van CND Shellac. De Paradise Additives kit bevat naast 5 nieuwe kleuren Sizzling Sand, Tropic Sunsrise, Island Heat, Pink Lotus en Midnight Tide een gratis CND Additives spatel en duimpalet.
SONY DSC

Eindeloze MOGELIJKHEDEN….

Toucan Dragon Fruit PARADISE_FinalRGB PARADISE_TOES_inalCMYK

Wij verwachten de nieuwe producten van CND volgende week. Je kunt uiteraard al een pre-order plaatsen..!!!