Lumos Topcoat & Bottomcoat

Lumos

Lumos Topcoat & Bottomcoat is een technologische doorbraak die een droogtijd van 10-12 minuten mogelijk maakt!
Daarmee is Lumos herhaaldelijk in de prijzen gevallen!

Duo_pack-610x0-c-default (1)

Lumos Bottomcoat is (eventueel na een IBX behandeling) de ideale ondergrond voor iedere nagellak met uitzondering van Vinylux, dat zonder Bottomcoat gebruikt kan worden. De bottomcoat is speciaal ontwikkeld om op natuurlijke wijze de binding tussen de nagelplaat en de laag erboven te verbinden. De bottomcoat droogt nog sneller dan de topcoat en Lumos is hiermee een toonaangevend product in deze branch.

Lumos Topcoat geeft elke nagellak langdurig een prachtige glans. De topcoat heeft een sterk verbeterde formule die zelfs door de nagellak dringt tot de nagelplaat en hiermee zorgt voor een duurzamere afwerking. Het geeft een zijdeachtig, duurzamer en sterker gevoel.
Lumos is soepel en gelijkmatig op te brengen en droogt verbazingwekkend snel.

Het is ideaal om tijd te besparen voor jou en je klant.

Om goed overweg te kunnen met de Lumos en IBX producten is het sterk aan te raden om een workshop te volgen om tot een geweldig resultaat te komen. Meer informatie over de workshop IBX vind je hier.

Voor mooie verzorgde nagels en nagelriemen adviseren wij Dadi’Oil te gebruiken. Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!