Informatieochtend

Informatieochtend

Op zaterdag 18 oktober geven wij van 10:00 tot 12:00 een extra informatieochtend over de opleidingen. Wij starten vanaf 22 oktober met de opleidingen “NIEUWE STIJL”.

De opleidingen “NIEUWE STIJL” wordt gegeven in overzichtelijke modules en zal volgens het Visavi methode gegeven gaan worden. (http://www.visavi.nl)

De missie van Visavi is om samen met de brancheorganisaties, scholen en partners te groeien naar een hoger niveau van het MBO-UV onderwijs.  Hierdoor komen meer vakmensen op de arbeidsmarkt die deskundig zijn en willen blijven. 

 nail-level

Visavi realiseert dit door namens de branche leermiddelen aan te bieden waar leerlingen en docenten behoefte aan hebben. Daarnaast biedt Visavi onafhankelijke examens die voldoen aan de eisen van de branche, de Onderwijsinspectie en het volledige kwalificatiedossier.”

Het grote voordeel van deze methode is dat de cursist thuis in een digitale omgeving de lessen kan voorbereiden en terug kan zien. Aan de hand van de praktijk- en theorielessen, korte instructiefilmpjes en de digitale omgeving wordt de kennis op een eenvoudige methode aangeleerd.

Nieuwsgierig geworden..??

Meld je dan aan voor deze informatieochtend door deze mail te beantwoorden. Het kost uiteraard niets en is geheel vrijblijvend!