Kinderfeest

Kinderfeest

Nail Art

Geeft u een feestje voor kinderen in de leeftijd van +/- 7 t/m 12 jaar, en weet u niet meer wat u moet doen? Boek dan een Kinderfeest Nail Art bij Nagelstudio CorNail! Dit is een leuke manier om kinderen spelenderwijs te leren hoe ze nagels kunnen versieren.

Programma Kinderfeest Nail Art

Voor het feestje begint, geef ik eerst uitleg over de producten en hoe deze gebruikt kunnen worden. Elk kind krijgt een lakwieltje om de nagels te gaan versieren met nagellak, steentjes en glitters. De materialen zijn inbegrepen bij de boeking.
2014-09-17 14.55.45
Vervolgens gaan de kinderen zelf aan het werk, eerst op de lakwieltjes en daarna mogen ze de eigen nagels versieren. De nagels worden aan het eind van het feestje op een speciale manier afgelakt door nagelstudio CorNail.

De kinderen krijgen tijdens de Nail Party de kans om zelf Nail Art te maken. Dit mag na afloop mee naar huis genomen worden. Daarnaast krijgt iedereen ter afsluiting nog een certificaat mee als aandenken. Voor degene die de Nail Party geeft (bijvoorbeeld de jarige) heeft Nagelstudio CorNail een leuk presentje.
IMG-20141001-WA0001
Nagelstudio CorNail verzorgt alle werkmaterialen. Het kinderfeestje kan op locatie bij uw thuis plaatsvinden, of in de nagelstudio. Indien het kinderfeest bij uw thuis plaats vindt, is het enige waar u zelf voor moet zorgen is een ruime tafel (bedekt met zeil) waar aan gewerkt kan worden.

Voor prijzen, vragen of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.