Nagelbijten

Nagelbijten is op te lossen!

Bent u een notoire liefhebber van nagelbijten en heeft u er genoeg van dat anderen naar uw vingers kijken? Laat mij u van uw nagelbijt probleem afhelpen!

Nagelbijt arrangement (geschikt voor dames en heren)

CorNail heeft een speciaal nagelbijt-arrangement, deze kunt u terugvinden op de prijslijst. Dit bestaat uit een persoonlijk programma voor u dat 11 weken duurt en is bedoeld om uw mooie, verzorgde nagels te geven en tevens van het nagelbijten af te helpen.
Bij dit nagelbijt-arrangement zitten ook een vijl en nagelriemolie voor u inbegrepen.

Nagelbijters hebben vaak een kort nagelbed (het roze deel van de nagel) en meegroeiende, stugge nagelriemen. De vingertop komt vaak onder de vrije rand van de nagel uit. Hierdoor kan de verlenging bij een eerste plaatsing van een set kunstnagels nooit lang zijn, er zou niet genoeg stevigheid zijn. Bovendien is een nagelbijter geen lange nagels gewend, waardoor de kans op een beschadiging of een breuk groter is. Het zou zonde zijn, en natuurlijk erg teleurstellend als de nagels meteen afbreken, doordat u ze overal tegenaan stoot tijdens de dagelijkse bezigheden. U heeft bij CorNail binnen een middag mooie nagels naar keuze en voorzien van French Manicure.

Kunstnagels voorkomen nagelbijten!

Omdat kunstnagels van kunststof zijn (de naam zegt het al) “kluift” dat niet lekker en daardoor bent u minder snel geneigd om te nagelbijten. Op die manier krijgt de natuurlijke nagel de tijd zich te herstellen in de tijd dat u het nagelbijten ontwent. Daarom gaat u na de eerste behandeling met een kleine verlenging naar huis.

Let op: het behandelen van nagelbijters beperkt zich niet tot de dames! Ook voor heren werkt deze methode uitstekend. Als je het niet weet, dan valt het niet op dat er kunstnagels geplaatst zijn.