Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief Nail Fashion; locatie Drenthe en Groningen
Mei 2014

Hierbij willen we jullie even de hoogte brengen van een aantal nieuwtjes binnen Nail Fashion.

IBX system binnenkort bij Nail Fashion!

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel te beschermen. IBX kan ook gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden zonder een kunstmatige nagel aan te brengen!
IBXCountdown_reveal3
Ben jij ook nieuwsgierig en wil je zelf ervaren hoe IBX system wordt aangebracht!!!!!
Kom dan op 10 mei 2014 naar Groningen, de GRATIS workshop wordt verzorgd door Magret Ham en start om 10.00 uur.

Nail Fashion Gel Polish

Vanaf heden hebben Nail Fashion Groningen en Nail Fashion Drenthe een eigen Gel Polish lijn.
De nieuwe Nail Fashion Gel Polish onderscheidt zich door een unieke prijs- kwaliteitsverhouding. U betaalt voor een potje van 17 ml € 12,95 excl. BTW. De helft meer voor de helft van de prijs ten opzichte van andere merken.
Nail Fashion Gel Polish kenmerkt zich door:

  • 2 tot 4 weken onbeschadigde nagels
  • Direct droog!
  • Vijlen niet nodig!
  • Perfect dekkend!
  • Veilig te verwijderen zonder vijlen binnen 10 minuten
  • Zowel in LED (30 sec) als in UV- lamp (2 min)

semi permanente nagellak
Daarnaast is de Nail Fashion Gel Polish verkrijgbaar in 100 kleuren en glitters. Uw klanten in de nagelsalon, kapsalon en schoonheidssalon hebben hierdoor een ruime keuze.

Uiteraard bieden wij workshops aan voor een perfect resultaat en kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en ondersteuning.

Workshop: ORANJE Mix Media

Zaterdag 17 mei van 13.00 tot 16.00 uur zijn wij in de ban van ORANJE, wil jij ook ideeën opdoen!!!! We werken met diverse materialen, leuk voor de WK 2014!
mascotte-wk-2014
Kosten €45,-, maar dan ontvang je ook een GRATIS Nail Art pakket t.w.v. €45,-

Workshop: Gel Polish Mixed Up

Leer verschillende technieken toepassen met je Gel Polish: kleuren mixen, gebruik van folie, pigmenten, glitters etc. etc. Daarnaast ook nog het gebruik van sjablonen om prachtige designs te creëren!!!!! Kosten €45,- je werkt met de producten van Nail Fashion, maar neem wel je eigen (art)penselen mee!!!!!!
Voor data zie de website: www.nailfashiondrenthe.nl of www.nailfashiongroningen.nl

Activiteiten agenda mei 2014:

11 mei van 11.00 tot 17.00 uur De Harmonie in Leeuwarden; www.ladiesenevent.nl
18 mei van 11.00 tot 17.00 uur Hampshire Hotel in Erica; www.style-eventz.nl
22 mei van 20.00 tot 23.00 uur Casino in Beilen
23 mei van 19.00 tot 00.00 uur Hampshire Hotel in Emmen
24t/m26 mei Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg; www.evenementenhal.nl

Salon nieuws!!!!

Teennagels

Heeft u probleemnagels op uw tenen? Dan biedt Nail Fashion de oplossing voor u! Met gel kunnen wij uw nagel verfraaien met een mooie kleur of een mooi fris wit randje! Heeft u verkleurde nagels of kalk/schimmelnagels, dan kunnen wij uw nagels weer omtoveren tot een mooie gladde nagel met bijvoorbeeld een French Pedicure, zodat u uw open schoenen weer aandurft!

Pedicure in the House

Kim van der Veen, werkzaam als gediplomeerd pedicure bij Nail Fashion Groningen. Zij werkt als zelfstandige ondernemer en voorlopig verricht zij haar werkzaamheden op de maandag. Via de online agenda van www.1beautyafspraak.nl is het mogelijk om een afspraak te maken. Voor prijzen en verdere informatie zie: www.nailfashiongroningen.nl

Web-shop

Het nu mogelijk om je producten online te bestellen op www.nailfashiongroningen.nl of www.nail-shop.nl. Voor diegene die nog geen wachtwoord hebben, kun je deze aanvragen via info@nailfashiongroningen.nl

Wij hebben er voor gekozen om de zakelijke winkel alleen toegankelijk te houden voor de professionals oftewel voor diegene die een cursus volgen, staat ingeschreven bij de KvK of een certificaat kan weerleggen.

Naast het assortiment van Nail Fashion, Astonishing, EZFlow, CND, Shellac, Morgan Taylor, China Glaze en TruGel hebben we uitbreiding met o.a. Gel Polish Nail Fashion, Charisma, Gelish, Harmony, Harmony ProHesion en QNM van Monique Frans!!!!!

Team Nail Fashion