Christmas Shopping

Uitnodiging Christmas Shopping

zondag 29 november van 11.00 tot 16.00 uur

Christmas-Background-Picture-1920-1200-610853

Wij hebben één en ander al voorbereid. Er is voor elke bezoeker van de Christmas Shopping een leuk gevulde Goodie bag!

Natuurlijk staat tijdens de Christmas Shopping de Red Matters en de Trends van Gelish de hele dag in de schijnwerpers.

Red Matters Gelish

En we hebben een nieuw product; Sliders!!!!!

A-299 A-304

In de webshop: www.nail-shop.nl, kun je alvast een kijkje nemen hoe de andere 36 afbeeldingen eruit zien. Of eventueel bestellen, de voorraad is beperkt!!!!

Tevens hebben we demo’s die in het teken staan van de Feestdagen. Snelle en bruikbare Design die je in de drukke periode toe kunt passen bij je klanten.

*zelf wel even penselen meenemen

Voor diegene die geïnteresseerd zijn in een opleiding, de gehele dag is er ruimte voor informatie. Ook hebben we de werkmaterialen (pakketten) uitgestald.

Nu inschrijven en 10% aanbetaling geeft recht op 20% korting op de pakketten i.c.m. een opleiding/module.

Heb jij interesse in een Anti-Aging product, wij kunnen je het laten ervaren.

And last but not least, Nail Fashion Groningen verzorgt de catering.

Wist je dat:

 • wij gesloten zijn van 25 december tot 3 januari 2016
 • wij nu mooie Sliders in 36 designs verkopen per stuk €3,00
 • wij op maandag 11 januari starten met de opleidingen
 • wij wedstrijd trainingen verzorgen
 • Gelish examen aanbieden, na het behalen van het diploma een gratis vermelding op Gelish.nl (vraag naar de voorwaarden)

Lekker voordelig voor het hele jaar!
Gellak strippenkaarten…!
http://www.cornail.nl/nagelstudio/prijslijst/

Informatieavond 3 juni

Wij organiseren woensdag 3 juni een informatie avond vanaf 19.30 uur “Opleiding Nagelstyliste“.

Shareska Martina

Tijdens deze informatie avond laten we je kennis maken met de docenten, onze producten en de opleidingen. Wij verzorgen de jaaropleiding Nagelstyliste, maar het is ook mogelijk om losse Modules te volgen.

nailfashionopleidingen-3

Als nagelspecialiste heb je een afwisselend beroep. Je komt dagelijks in aanraking met klanten die uiteenlopende wensen hebben. Verwacht wordt dat jij de gewenste behandeling op juiste wijze uitvoert, maar ook dat jij je vriendelijk en professioneel opstelt. Zo komen klanten graag bij je terug.

Belangstelling? Geef je kosteloos en geheel vrijblijvend op voor de informatieavond van de opleidingen.

Nagelvoordeelpas

Over de Nagelvoordeelpas

De Nagelvoordeelpas heeft het doel om je veel goedkoper of zelf GRATIS een nagelbehandeling te ondergaan. Dit doen we door jou de hoogste korting bij meer dan 2300 webwinkels van Nederland op al je online aankopen te bieden. Daardoor wordt je nagelbehandeling door webwinkels gesponsord, zodra je producten of diensten bij de webwinkels koopt.

Logo

Waar krijg je zoal voordeel

Indien je online producten en diensten afneemt kan je vrijwel alle producten en diensten die je kunt verzinnen afnemen. Denk hierbij onder andere aan de volgende aanbieders; Wehkamp.nl, Zalando.nl, Nelly, Spartoo, Le Ballon, Disneyland Parijs, KPN en vele anderen!

Hoe verkrijgt je het voordeel?

Door de economische crisis besparen we steeds vaker op ‘hoge kosten’, dus ook op de kosten van een nagelbehandeling. Zodra je via Nagelvoordeelpas.nl online een aankoop doet krijgt Nagelvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan.

2015-02-13 13.09.04

Deze commissie wordt 100% aan jou uitgekeerd en op jouw account bijgeschreven. Momenteel is dit maandelijks gemiddeld twintig tot veertig euro. Dit kan alleen bij de nagelstudio waar de pas is uitgegeven worden besteed. Jouw nagelbehandeling wordt dus goedkoper of zelfs gratis. De commissie die altijd gegeven wordt ( cashback ) komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode.

Let op!
Bij sommige webwinkels zit op de verzendkosten en BTW geen cashback.
Bij gebruik van kortingscodes die niet door Nagelvoordeelpas worden aangeboden. kunnen wij geen cashback toekennen. Indien je een aankoop annuleert of een gedeelte van jouw aankoop retourneert, ontvangt je over de gehele aankoop geen cashback.

Hoe werkt het?

 1. Met behulp van de unieke code die op je Nagelvoordeelpas staat kun je je aanmelden op www.nagelvoordeelpas.nl. Het kan zijn dat als extra service dit al door uw nagelstudio gedaan is.
 2. Na aanmelding en inloggen is de Nagelvoordeelpas gelijk klaar om te gebruiken je ontvangt direct de hoogste cashback korting van Nederland bij meer dan 2.300 webwinkels. Het te ontvangen spaarsaldo waarmee je je nagelbehandelingen of andere diensten van je favoriete nagelstudio kunt betalen staat genoemd bij “cashback”.
 3. Ben je aan het winkelen in je favoriete webshop dan zie direct of er nog een extra speciale korting wordt aangeboden. Je kunt die zien aan het schaartje wat er dan bij staat. De extra korting wordt direct verrekend bij het afrekenen van je aankopen in de webshop.
 4. De cashback die je gaat ontvangen op basis van je aankopen wordt eerst in behandeling genomen, na goedkeuring door de webshop waar je je aankopen doet wordt het saldo gestort op je eigen spaaraccount.
 5. Zodra je wilt profiteren van het bij elkaar geshopte tegoed kun je dit laten uitbetalen met één druk op de knop. Klik hiervoor op uitbetalen en je krijgt een tegoedbon waarmee je diensten van je eigen nagelstudio kunt betalen, neem je tegoedbon dan ook mee bij je eerstvolgende afspraak. Bij de uitbetaling wordt € 5,00 administratie en behandelingskosten in rekening gebracht.
 6. Let op: zorg ervoor dat er tijdens het shoppen geen onderbreking plaatsvindt tijdens het aankoopproces en afrekenproces. Bezoek op dat moment geen andere websites, sluit de browser niet tijdens je aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk om de cashback bij te schrijven op je spaaraccount.

Meer informatie? Ga naar www.nagelvoordeelpas.nl/uitleg

Note: Uw tegoed wordt niet in cash geld uitgekeerd.

Wij wensen u veel shopplezier.

Paasei wedstrijd

Wedstrijdreglement Paasei

Op zaterdag 7 maart 2015 wordt de wedstrijd paasei georganiseerd door Nail Fashion tijdens de beurs Beauty Trade Special in Utrecht.

10926400_779338812150027_4837379818900036737_n

Thema:

Het thema is vrij en mag dus door de deelnemers zelf bepaald worden. Hier zitten echter wel voorwaarden aan:

 • Het thema moet een naam hebben.
 • In de getypte beschrijving moet het thema vermeld worden en in de omschrijving moet vermeld staan welke materialen er zijn gebruikt bij het design en wat de werkwijze is.
 • Geen namen van de stylist/styliste of merknamen gebruiken in de beschrijvingen.

Opdracht:

 • De eieren mogen niet kleiner zijn dan 7 centimeter en niet groter dan 20 centimeter.
 • Alle eieren moeten 100 % voltooid zijn voor het inleveren.
 • De vorm van het ei moet zichtbaar blijven.
 • Het is verplicht minimaal 3 technieken te gebruiken, van onderstaande technieken. Alle drie gebruikte technieken moeten op een artistieke manier worden toegepast.
  • Acrylverf handpainting,
  • Aquarel handpainting
  • Acryl
  • Gel
  • Airbrush
  • Gelpolish painting
  • Embellishments (rhinestones, folie, striping band, etc.)
 • Het gebruik van waterdecals, stickers, fimo-klei e.d. is niet toegestaan.
 • Geen van de versieringen mag verder uitsteken dan 3 centimeter van het originele oppervlak van het ei.
 • Het gebruik van logo’s of afbeeldingen van bekende merken c.q. producenten (Louis Vutton, D&G, Walt Disney enz.) is niet toegestaan i.v.m. copyright.
 • Deelnemers moeten een getypte beschrijving maken, waarin vermeld staat wat het thema is en in de omschrijving moet vermeld staan welke materialen er zijn gebruikt bij het design en wat de werkwijze is.
 • Geen namen van de stylist/styliste of merknamen gebruiken in de beschrijvingen.
 • Ook op het ei mag geen naam van de nagelstylist/nagelstyliste vermeld staan. Dit omdat de boxen beoordeeld worden door de jury zonder dat zij weten wie het ei gemaakt heeft.
 • Per deelnemer is 1 ei toegestaan.
 • De deelnemers dienen hun ei op zaterdag voor 12.00 uur in te leveren bij de stand van Nail Design. Ook mag het ei van tevoren worden ingeleverd bij Nail Fashion. Indien een prijswinnaar 7 maart niet aanwezig kan zijn tijdens de prijsuitreiking, dan is deze zelf verantwoordelijk voor het innen van de prijs (binnen 1 maand na uitreiking).

Prijzen:

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door DUVADO, NAILBAR, URBAN NAILS, BEAUTY COMPANY & NAIL FASHION!

 • Categorie beginners: De winnaars (1, 2, 3) verkrijgen een prijs.
  (Je hebt nog nooit eerder mee gedaan aan een (inter)nationale Nail Art wedstrijd of je hebt wel eerder mee gedaan aan een Nail Art wedstrijd, maar nog nooit een podium plaats behaald).
 • Categorie gevorderden: De winnaars (1, 2, 3) verkrijgen een prijs.
  (Je hebt eerder mee gedaan aan een (inter)nationale Nail Art wedstrijd en een podiumplaats behaald (1, 2 of 3) of je geeft les of verzorgt workshops of bent al door ervaring op een dergelijk niveau dat je niet meer mee kunt doen met de beginners)
 • Categorie publieksprijs: De winnaar verkrijgt een prijs. (Beoordeling vindt plaats door het publiek tijdens de beurs Beauty Trade Special te Utrecht op 7 maart 2015).
 • Categorie Facebook: De winnaar verkrijgt een prijs (Beoordeling van publiek voor de foto van het ei met de meeste likes op Facebook).

Hier vind je het inschrijfformulier.

Teaser Disney’s Cinderella

 Cinderella in een nieuw 2015 jasje.

In het verhaal van Cinderella, ofwel Assepoester, volgen we het lot van de jonge Ella, wier vader opnieuw trouwt na de dood van Ella’s moeder. Omdat ze haar liefhebbende vader wil steunen, verwelkomt Ella haar nieuwe stiefmoeder Lady Tremaine en haar dochters Anastasia en Drisella met open armen.

Als Ella’s vader echter ook onverwacht sterft, wordt ze het slachtoffer van haar jaloerse en gemene nieuwe familie. Ella is nu niks meer dan een dienstmeid bedekt door as, wat haar de bijnaam Assepoester oplevert.

10885408_10152580812604211_7190244070273446591_n

Ondanks deze tegenspoed laat Ella zich niet kennen en probeert ze haar moeders laatste woorden te eren en ‘moedig en aardig te blijven’. Als ze vervolgens een knappe vreemdeling ontmoet in de bossen, die een prins blijkt te zijn, lijkt Ella’s lot eindelijk te veranderen.

Cinderella

 

IBX Dadi’ Oil

Dadi’ Oil; de nagelolie van de makers van IBX systeem

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!

IBX

Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet.

dadi oil

Dadi’ Oil brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame techniek hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. AvocadoOlijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is Natuurlijke Vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxident.

Dit mengsel van 21 essentiële oliën heeft een aangename geur en is zelfs geschikt als voedsel!

Dadi’ Oil is verkrijgbaar in: 3,75 ml, 15 ml, 72 ml en nu te vinden in onze Groothandel en Webshop.

Nieuwsbrief oktober

Nieuwsbrief Nail Fashion

Oktober 2014

Hierbij willen we jullie even de hoogte brengen van een aantal nieuwtjes binnen Nail Fashion.

Opleidingen “nieuwe stijl”

De opleidingen “NIEUWE STIJL” wordt gegeven in overzichtelijke modules en zal volgens het Visavi methode gegeven gaan worden. (http://www.visavi.nl)
nailfashionopleidingen-3 nailfashionopleidingen-2 nailfashionopleidingen-1
Het grote voordeel van deze methode is dat de cursist thuis in een digitale omgeving de lessen kan voorbereiden en terug kan zien. Aan de hand van de praktijk- en theorielessen, korte instructiefilmpjes en de digitale omgeving wordt de kennis op een eenvoudige methode aangeleerd.

Productnieuws

Ben je op zoek naar een leuk kerst geschenk voor je klanten? Bij Nail Fashion kun je verschillende kerstkadootjes vinden.
foto nagelriemolie
Oa. deze handige nagelriemolie roller welke er ook nog heel feestelijk uitziet.

Aanbiedingen november/december

Alle nailart € 1,00
Tru Gel gelpolish 2 halen 1 betalen
Pro hesian trial kit € 12,50
Nail Fashion penselen 20 % korting
Stamping plate XL voor € 12,50
Stamping plate L voor € 7,50
folie's NF penselen kerstnagels folie
En nog veel meer………

Najaarssale Nail Fashion Groningen

Vanaf heden veel aanbiedingen in onze GROOTHANDEL.
Ze staan allemaal in onze speciale koopjeshoek!
najaar sale
Kortingen tot wel 60%!
Grijp je kans en kom nu langs in onze GROOTHANDEL!

Voor in de agenda

Donderdag 6 november CND Gilded Dream Shopnight.
Tijdens deze avond maak je kennis met deze nieuwe kleuren, worden er leuke workshops gegeven en zijn er uiteraard tal van leuke aanbiedingen!
Aanvang 19:00 tot 23:00 uur.

Zaterdag 29 november workshop Snelle Kerst design.
Mix media, dus veel verschillende technieken, oa. colorfaden, painting, stamping, folie en veel meer.
kerstnagels
Aanvang 10.00 tot 13.00 uur. Kosten € 45,-

Woensdag 10 december Last Minute Christmasshopping.
Diverse demo’s oa. Gelpolish design en Stamping.
Vele scherpe aanbiedingen!
Aanvang 17.00 tot 22.00 uur.

Vrouw! on tour Groningen

Vrouw! on tour Groningen

Van vrijdag 24 oktober t/m 26 oktober zijn wij te vinden op de Vrouw! on tour Groningen.
Hieronder vind je een kleine impressie van wat je kunt verwachten in de Martiniplaza.

Tijdens de beurs zal een speciale Pink Ribbon loterij gehouden worden.

Pink Ribbon

Uiteraard hebben wij als Nail Fashion een prijs (gratis set gel- of acrylnagels) ter beschikking besteld voor dit goede doel.

Wij hopen jullie allemaal te zien..!