VINYLUX ™

Het VINYLUX ™ Systeem

Het VINYLUX ™ Weekly Polish polish system

Verkrijgbaar in 76 fashionable kleuren waarvan 30 kleuren overeen komen met de meest populaire CND ™ SHELLAC ™ brand 14+ day nail color kleuren voor onder andere de touch up van de CND ™ SHELLAC ™ uitgroei.

CND Shellac orig 1 184

Sneller applicatie in twee stappen waarbij de basecoat overbodig wordt tegenover de traditionele drie stappen van traditionele nagellak. De VINYLUX ™ top coat gaat vergeling van de color coat tegen en beschermt de color coat door een unieke houdbaarheid en hardheid bij blootstelling aan natuurlijk licht.

CND Shellac orig 1 357

De VINYLUX ™ color coat levert een superieure aanhechting dankzij de ingebouwde base coat en heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.

Eenvoudig te verwijderen met de CND ™ Nourishing Remover voor het beste resultaat.

Zo lang mogelijk genieten van je polish, dat is het doel van VINYLUX ™!

cnd-vinylux-nagellak-grand-gala

De applicatie is dan ook van groot belang, een schone, goed voorbereide nagel is ‘key’. Met onderstaande stappen weet je zeker dat ook jij een week lang van je polish kunt genieten!

Stap 1

Reinig de nagels goed met CND ™ ScrubFresh. Bevochtig een wattenschijfje met een beetje ScrubFresh en maak hiermee ‘scrubbende’ bewegingen over de nagelplaat. De vloeistof bevat geen echte scrubdeeltjes dus wees gerust, het beschadigd je nagels niet! Vergeet vooral niet onder je nagel schoon te maken en ‘scrub’ ook even de voorkant mee!

Stap 2

Breng een dun laagje VINYLUX ™ in de gewenste kleur aan. Lak al je nagels en begin dan weer van voor af aan met een tweede laagje in dezelfde kleur óf een andere kleur. Vergeet bij het lakken niet de ‘vrije rand’ mee te nemen, op deze manier verzegel je namelijk je polish en kun je er extra lang van genieten.

Stap 3

Breng één laagje topcoat aan over de gehele nagel en vergeet ook bij deze stap niet de ‘vrije rand’ mee te lakken. 8,5 minuut laten drogen en voilà! In 3 snelle simpele stappen ben je voorzien van een prachtige VINYLUX ™ polish! Verzorg je polish gedurende de week met CND ™ SOLAROIL ™ en gebruik voor de gehele ervaring de heerlijke CND ™ washes en lotions!

Verwijderen

Een nagellak die een week blijft zitten, die is er vast lastig af te krijgen. Nee hoor! VINYLUX ™ verwijder je eenvoudig met een aceton-based remover zoals de Nourishing Remover van CND ™. Deze remover verwijdert niet alleen je nagellak maar verzorgt tegelijkertijd je nagels en nagelriemen. De Nourishing remover zit namelijk boordevol macadamia olie en vitamine E om je nagels én nagelriemen opnieuw te hydrateren. Gebruik de remover op een wattenschijfje, easy does it!

Je vind de VINYLUX ™ in onze groothandel en op de webshop, zowel voor particulier als de professional.